Doelgroepenomschr. NN

Particuliere verzekeringen

Productnaam Doelgroepomschrijving
Aanhangwagenverzekering geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 17 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor kosten bij schade aan en door het bezit van een aanhangwagen. De aanhangwagen moet een Nederlands kenteken hebben.
Aansprakelijkheidsverzekering geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 16 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor schadeclaims van derden.
Autoverzekering geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 17 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor kosten bij schade aan en door het bezit van een auto. De auto moet een Nederlands kenteken hebben.
Bootverzekering geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor kosten bij schade aan en door het bezit van een zeilboot, motorboot, sloep of jacht.
Doorlopende annuleringsverzekering geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 16 jaar en ouder die hun vermogen te beschermen voor kosten die worden gemaakt bij de annulering van een reis.
Doorlopende reisverzekering geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 16 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor kosten bij schade en ziektekosten tijdens een reis.
Inboedelverzekering Maatwerk geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor de kosten bij schade aan de inboedel in hun eigen woning of huurwoning. De dekking is meer uitgebreid dan bij de Inboedelverzekering Standaard.
Inboedelverzekering Standaard geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor de kosten bij schade aan de inboedel in hun eigen woning of huurwoning.
Motorverzekering geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 17 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor kosten bij schade aan en door het bezit van een motor. De motor moet een Nederlands kenteken hebben.
Ongevallenverzekering geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder tot 75 jaar. Om hun vermogen te beschermen bij blijvende invaliditeit of overlijden door een ongeval. De maximale leeftijd om het product aan te vragen is 59 jaar.
Oldtimerverzekering geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 17 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor kosten bij schade aan en door het bezit van een oldtimer. De oldtimer moet minimaal 26 jaar oud zijn en een Nederlands kenteken hebben.
Opstalverzekering Maatwerk geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor de kosten bij schade aan hun eigen woning. De dekking is meer uitgebreid dan bij de Opstalverzekering Standaard.
Opstalverzekering Standaard geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor de kosten bij schade aan hun eigen woning.
Rechtsbijstandverzekering geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 18 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor kostenbij het inschakelen van juridische hulp bij een conflict.
Toercaravanverzekering geschikt voor alle Nederlandse huishoudens (ingezetenen) van 17 jaar en ouder. Om hun vermogen te beschermen voor kosten schade aan en door het bezit van een toercaravan. De toecaravan moet een Nederlands kenteken hebben en mag uitsluitens particulier en recreatief worden gebruikt.

Zakelijke verzekeringen

Productnaam Doelgroepomschrijving
Aanhangwagenverzekering geschikt voor bedrijven, om hun vermogen te beschermen voor kosten bij schade aan en door aanhangwagenbezit. De aanhangwagen moet een Nederlands kenteken hebben.
Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering geschikt voor in Nederland gevestigde bedrijven, om hun bedrijfscontinuiteit te beschermen voor schadeclaims van derden.
Bedrijfsschadeverzekering geschikt voor bedrijven die voor het realiseren van hun brutowinst afhankelijk zijn van een eigen bedrijfslocatie en/of -middelen.
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering geschikt voor beroepsbeoefenaren, om hun bedrijfscontinuiteit te beschermen voor schadeclaims van derden door een beroepsfout.
CAR-verzekering geschikt voor bouw- en klusbedrijven, om hun vermogen te beschermen voor kosten bij schade tijdens bouwwerkzaamheden door uitvoeringsfouten, ongelukken, diefstal, vandalisme en storm.
Eigen vervoerverzekering geschikt voor bedrijven, om hun vermogen te beschermen tegen schade aan of diefstal van zaken die zich in hun bedrijfsauto bevinden.
Evenementenverzekering geschikt voor bedrijven, om hun vermogen te beschermen voor schadeclaims van derden en voor kosten bij een gedekte schade als organisator van een evenement.
Extra kostenverzekering geschikt voor bedrijven die voor het realiseren van hun brutowinst niet afhankelijk zijn van een eigen bedrijfslocatie en/of -middelen.
Inventaris-/Goederen-/Huurdersbelangverzekering geschikt voor bedrijven met een eigen of gehuurde bedrijfslocatie.
Gebouwverzekering geschikt voor eigenaren van een bedrijfsgebouw.
Goederentransportverzekering geschikt voor bedrijven, om hun vermogen te beschermen tegen schade aan handelsgoederen en eigen goederen tijdens het tranport.
Milieuschadeverzekering geschikt voor bedrijven, om hun vermogen te beschermen tegen de kosten van een milieuschade die door hen zelf is veroorzaakt op de eigen locatie of op die van een ander. Ook de door anderen veroorzaakte milieuschade op de eigen locatie is verzekerd.
Montageverzekering geschikt voor bedrijven met installatiewerkzaamheden, om hun vermogen te beschermen voor kosten bij schade tijdens de installatiewerkzaamheden door uitvoeringsfouten, ongelukken, diefstal, vandalisme of storm.
Rechtsbijstandverzekering Bedrijven geschikt voor bedrijven die juridische hulp en advies willen bij conflicten met leveranciers, klanten, de overheid en medewerkers. En/of hulp nodig hebben bij incasso om openstaande facturen in Nederland te incasseren.
Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering geschikt voor vervoerders die het transport uitvoeren of regelen. Om hun vermogen te beschermen tegen schadeclaims van derden doordat schade aan andermans goederen is ontstaan tijdens transport.
Vrachtautoverzekering geschikt voor bedrijven, om hun vermogen te beschermen voor kosten bij schade aan en door vrachtautobezit. De vrachtauto moet een Nederlands kenteken hebben.
Wagenparkverzekering geschikt voor bedrijven, om hun vermogen te beschermen voor kosten bij schade aan en door personenauto’s, bestelauto’s, vrachtauto’s, en aanhangwagens die eigendom zijn van het bedrijf. De auto’s en aanhangwagens moeten een Nederlands kenteken hebben.
Werkmaterieelverzekering geschikt voor bedrijven, om hun vermogen te beschermen voor kosten bij schade aan en door eigen zelfrijdend (gemotoriseerd) werkmaterieel.
Zakelijke autoverzekering geschikt voor personen die een auto van de zaak hebben of een (bestel)auto gebruiken voor hun eigen bedrijf.
Zakenreisverzekering geschikt voor bedrijven, om hun vermogen te beschermen voor kosten bij schade en ziekte tijdens een zakenreis.